Cauta

Varul Simonei Halep s-a spanzurat cu un cablu electric!

Halal mod de a incepe un turneu de importanta Indian Wells-ului: aflata in California, romanca Simona Halep a fost anuntata de apropiati ca unul dintre verii ei, este vorba despre Nicia Arghir, s-a spanzurat in casa bunicilor!

Simona Halep si-ar fi dorit sa-si ia la revedere de la varul ei

Despre Nicia Arghir (29 de ani), constantenii vorbesc ca era un tanar care avea tot ce-si dorea si absolut niciun motiv sa comita un asemenea gest. Absolvent al Facultatii de Studii Economice din cadrul Universitatii „Ovidius”, varul Simonei Halep (mamele sunt surori), Nicia Arghir cochetase cu tenisul in perioada junioratului, numele sau inca figurand in statisticile turneelor ITF.
Chiar daca era „un baiat de bani gata”, Nicia avea mari probleme cauzate de patima sa pentru jocuri de noroc. Conform presei locale, datoriile la camatari se ridicau la cateva mii de euro si nu o data s-a intamplat la interlopii sa-l viziteze acasa pentru a „discuta” despre banii dati cu camata. Din cate se pare, Nicia Arghir ar fi discutat chiar luni dupa-amiaza cu familia despre aceste probleme, insa deocamdata nu se cunosc alte detalii. Cert este ca, la cateva ceasuri distanta, bunicii l-au gasit pe nepotul lor spanzurat cu un cablu electric. Chemati printr-un apel telefonic la 112, politistii au gasit trupul tanarului intins pe jos in holul locuintei, in fata usii de acces. Nu au fost descoperite urme de violenta, ci doar cele provocate de spanzurare, specifice in asftel de cazuri.

Si-a anulat un antrenament

Aflata in SUA pentru participarea la Indian Wells, Simona Halep (cap de serie numarul 3) a ramas socata cand a primit vestea tragediei. Imediat, si-a anulat cel de-al doilea antrenament al zilei, decizie care i-a luat prin surprindere si pe organizatori; acestia aveau pregatita si o sesiune de autografe cu starul tenisului din Romania.
Vestea ca Simona se va retrage din turneu pentru a participa la inmormantarea varului nu se confirma. Americanii au primit confirmarea chiar de la Halep ca va fi prezenta la Indian Wells!

A scapat de dracoasa Sarapova, dar a dat de tac’su, Serena Williams!

Prima veste buna, daca mai poate fi vorba de asa ceva, este ca Simona Halep nu va da peste Maria Sarapova decat in finala. Asta, in cazul in care ajunge pana acolo, fiind romanca a fost plasata pe partea de tablou a principalei favorite, Serena Williams (foto)! Cele doua pot juca una impotriva celeilalte in semifinale.
Halep va incepe turneul direct in turul 2, unde urmeaza sa dea peste Silvia Soler-Espinosa (jucatoarea din Spania intalneste o adversara venita din calificari in runda inaugurala).

Ultimele stiri

  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Secretele milenare ale longevității: beneficiile postului intermitent și exemplul preoților de pe Muntele Athos
  • Internațional englez, arestat în Spania
  • Exit mobile version