AcasăSPORTVarga nu a avut loc la Steaua de Chipciu

Varga nu a avut loc la Steaua de Chipciu

REFUZAT Dacian Varga nu a mai avut valoare de Steaua

Cu toate ca Dan Petrescu l-a sfatuit pe Gigi Becali sa-l achizitioneze pe Dacian Varga, patronul Stelei a tinut mortis sa-l aduca pe brasoveanul Chipciu.

REFUZAT Dacian Varga nu a mai avut valoare de Steaua

Dupa ce i-a expirat imprumutul la Kuban Krasnodar, Dacian Varga a intrat in atentia Stelei, Gigi Becali fiind sfatuit de Dan Petrescu ca ar fi cea mai bun alegere pe postul de atacant-extrema dreapta. Patronul Stelei a fost incantat de idee, doar ca s-a sucit in ultimul moment si a considerat ca Alexandru Chipciu e mult mai bun pe acest post. “Dan Petrescu mi-a spus sa il iau pe Varga, ca nu il pastreaza rusii. Petrescu mi-a zis sa il iau pe Varga acolo, pe dreapta, ca e foarte bun. Dar postul ala e al lui Chipciu!”, a anuntat Becali.

Rapidul a intrat pe fir

Vasile Siman a anuntat ca a inceput negocierile cu nasul sau, George Copos, care doreste sa-si mai incerce odata norocul cu Dacian Varga. “Exista un interes pentru Varga din partea Rapidului. Adica ei s-au intersat sa vada in ce conditii pot sa il ia, din punctul lor de vedere e OK, trebuie doar sa mai accepte si pretentiile clubului nostru”, a spus Siman. Varga a mai fost la Rapid impreuna cu Tibi Balan, dar din cauza ca au fost inregistrati prea tarziu, giulestii au pierdut un meci la masa verde iar jucatorii nu au mai putu fi folositi.

author avatar
Sebastian Stan
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger