AcasăSPORTVarane: „Benzema este pregatit 100% de Euro”

Varane: „Benzema este pregatit 100% de Euro”

Benzema vrea sa arate ca merita sa joace la Euro 2016

Karim Benzema, exclus din echipa Frantei in vederea Campionatului European din aceasta vara, ramane „motivat in ciuda deceptiei de a rata turneul final”, anunta Raphael Varane, colegul sau de la Real Madrid.

Benzema vrea sa arate ca merita sa joace la Euro 2016

Varane sustine ca „performantele sale de la Real demonstreaza ca Benzema nu se lasa destabilizat cu una cu doua. Karim este cineva cu un mental puternic si a dovedit-o deja de nenumarate ori. Nu se lasa destabilizat, iar in ciuda deceptiei ramane motivat”.
Benzema a fost inca o data decisiv pentru formatia din Madrid in meciul cu Villarreal. Francezul a deschis scorul (1-0) inainte de a da o pasa decisiva la al doilea gol al Realului. El numara 23 de goluri in Primera Division in acest sezon. „Benzema transforma aceasta deceptie, a absentei de la Euro, in motivatie pe teren. Il cunosc bine, ii cunosc calitatile, este un jucator exceptional. Acum, deciziile au fost luate si nu depind de noi. Trebuie sa le acceptam. Dar, cu toate astea, nimeni nu pune in discutie calitatile sale sportive”, a incheiat Varane.
Federatia Franceza de Fotbal (FFF) a transat, saptamana trecuta, problema in spinosul caz Benzema, stabilind ca vedeta echipei madrilene nu va participa la Campionatul European din Franta dupa punerea sa sub acuzare in scandalul inregistrarii video cu caracter sexual.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
58 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger