AcasăRecomandariVantu vrea Rapidul!

Vantu vrea Rapidul!

Vesti amestecate pentru fanii echipei Rapid: controversatul om de afaceri Sorin Ovidiu Vantu are in plan achizitionarea pachetului majoritar de actiuni la gruparea giulesteana!

Unul dintre cluburile de legenda ale fotbalului romanesc se zbate in mocirla ligii secunde. Rapidul supravietuieste de pe o zi pe alta, iar situatia nu pare a se schimba, cel putin atat timp cat Adrian Zamfir administreaza fostul (sigur e fostul?) club al lui George Copos. Totusi, un interviu luat de ziaristul Catalin Tolontan ex-presedintelui FR Box, Rudel Obreja, le reda speranta patimasilor microbisti din Grant.

Planurile lui Sorin Ovidiu Vantu, dezvaluite de Rudel Obreja

Anchetat intr-un dosar instrumentat de procurorii DNA, Obreja arunca pe piata o informatie care poate schimba polii de putere in fotbalul romanesc. „(…) As vrea sa mai povestesc ceva. Eu am fost ridicat pe 4 februarie. A doua zi, urma sa plec cu familia in Maldive. In aceeasi zi, Vantu, care fusese condamnat, l-a chemat pe martorul din acest dosar la vorbitor, in arest. SOV era cablat in arest. Avea microfoane. Si, la un moment dat, dupa ce vorbesc ei tot felul de lucruri, ca sa cumpere Rapidul, martorul se jeneaza, de parca Vantu ar scoate ceva din buzunar…”.

Rudel Obreja

Fara sa detalieze subiectul, care oricum nu facea scopul interviului acordat redactorului sef al Gazetei Sporturilor, Obreja l-a anuntat pe controversatul miliardar Sorin Ovidiu Vantu drept posibilul viitor patron al Rapidului. Deocamdata, conducerea giulesteana ezita sa faca publice tratativele purtate pentru vanzarea clubului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
780 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger