AcasăRecomandariVand Dinamo urgent! Rog seriozitate!

Vand Dinamo urgent! Rog seriozitate!

Nicio saptamana la Dinamo fara cearta, niciun scandal fara amenintari cu plecarea. Ionut Negoita cauta cumparatori pentru clubul din Stefan cel Mare, pe care-l scoate la vanzare cu tot cu datoriile neachitate!

Ionut Negoita nu mai are bani sa finanteze Dinamo

Proiectul „new Dinamo” s-a dovedit a fi un esec total, rezultatele echipei reflectand perfect cele zero investitii serioase facute de Ionut Negoita in lotul de jucatori; cu asa transferuri, „cainii” n-au muscat decat din nou-promovate, fruntasele clasamentului avand carnea prea tare pentru coltii lui „Thicot&co.”. De aici si pana la o reactie violenta a suporterilor n-a mai fost decat un pas, facut marti seara, in „Groapa”, la meciul cu CFR Cluj (0-3). Fotbalistii au fost huiduiti, iar conducatorii injurati si amenintati, spre mirarea/ disperarea finantatorului principal.
La nici un an de cand a preluat clubul, Ionut Negoita bate in retragere. Ieri, s-a vehiculat ca fratele primarului de la Sectorul 3 a scos FC Dinamo la vanzare, cei interesati fiind asteptati cu oferte la RIN Hotel. „Rog seriozitate!”, doar atat a cerut Negoita, intr-o prima faza de discutii. Exista informatia ca, in cazul in care nu va gasi niciun cumparator, Ionut Negoita va lasa asigura doar o finantare la limita existentei pentru fosta grupare a MAI-ului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
814 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger