AcasăSPORTVan Persie, inainte de meciul cu Romania: "Voi marca doua goluri!"

Van Persie, inainte de meciul cu Romania: „Voi marca doua goluri!”

Lideri autoritari in grupa de calificare la Mondialul din Brazilia, fotbalistii olandezi isi permit sa se amuze fara probleme inainte de meciul cu Romania de marti seara.

Atacantul Robin van Persie, unul dintre liderii echipei olandeze, a anuntat ca este gata sa-si demonstreze din nou talentul impotriva Romaniei, dupa ce a marcat in tur, in victoria obtinuta de batavi, 4-1 pe National Arena, dar si pentru Manchester United impotriva lui CFR Cluj, intr-un meci contand pentru grupele UEFA Champions League.

Ba mai mult, Van Persie ne ia chiar la pret de matineu si spune ca si-a propus sa inscrie de trei ori marti seara, pentru a depasi recordul lui Johan Cruyff.

La aproape 30 de ani, Van Persie a marcat deja 32 de goluri pentru echipa nationala, in timp ce marele Cruyff s-a oprit la 33 de reusite in intreaga cariera.

In cazul in care il depaseste pe Cruyff, atacantul lui Manchester United ar urca pe locul 5 in clasamentul celor mai buni marcatori olandezi, la egalitate cu Klaas Jan Huntelaar, unul dintre absentii batavilor de marti seara.

Nici Rafael van der Vaart nu ne-a menajat, mijlocasul lui Hamburg facand si el misto de „tricolori”: „Cand ma simt bine si ma distrez, joc cu bine. Cu Estonia m-am simtit bine, iar meciul contra Romaniei va fi si el o distractie”!

author avatar
Cristi Ionita
236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger