AcasăSPORTValiza de la Cluj ajunge pe National Arena

Valiza de la Cluj ajunge pe National Arena

Antrenorul CFR-ului vrea sa-si conserve avantajul in fruntea clasamentului

Antrenorul CFR-ului se implica in derbyul bucurestean. Informatii pornite din vestiarul „cainilor” lasa sa se inteleaga faptul ca miliardarul Arpad Paszkany ar fi facut o oferta „de nerefuzat” trupei pregatite de Dario Bonetti.

Antrenorul CFR-ului vrea sa-si conserve avantajul in fruntea clasamentului

Astfel, prin intermediul tehnicianului Ioan Andone, finantatorul gruparii ardelene ar fi vrut sa se asigure ca dinamovistii vor juca „pe viata si pe moarte” in partida cu Steaua. Din cate se pare, oferta clujenilor se ridica la 10.000 de euro „de caciula” pentru o victorie „alb-rosie” in meciul din aceasta seara.

Fost antrenor la Dinamo, Ioan Andone este mesagerul miliardarului din „Gruia” in aceasta afacere. In plus, din partea sponsorilor FC Dinamo, Niculae, Danciulescu & comp. au promisa o prima de 20.000 de euro pentru cele trei puncte. Nu este pentru data cand cele trei cluburi (Steaua, Dinamo si CFR Cluj) sunt implicate intr-o asemenea poveste. Ramane de notorietate valiza cu un milion de euro pe care Gigi Becali a pus-o la bataie, in 2008, inaintea unui meci Dinamo – CFR, pentru o victorie dinamovista. „Cainii” si-au facut treaba, dar majoritatea banilor a ajuns nu in buzunarele jucatorilor, ci in cele ale antrenorului Rednic si a catorva actionari.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger