AcasăSPORTVali Alexandru l-a tradat pe Dumitru Dragomir!

Vali Alexandru l-a tradat pe Dumitru Dragomir!

In locul unei demisii de onoare, asa cum anticipau apropiatii lui Dumitru Dragomir, Valentin Alexandru a ales sa-i fie fidel noului presedinte de la LPF. Astfel, din functia de consilier personal al lui Gino Iorgulescu, fostul secretar general al Ligii ramane pe mai departe un personaj cu influenta in fotbalul romanesc.

Cu siguranta ca "tradarea" lui Vali Alexandru (foto jos) l-a infuriat pe Dumitru Dragomir
Vali Alexandru
Gino Iorgulescu vrea verificari in contabilitatea Ligii

Dupa patronii de cluburi, lui „Corleone” i-a intors spatele si omul pe care-l pregatea pentru conducerea Ligii Profesioniste. Nu o data, in ultimii ani, „Mitica” l-a indicat pe Vali Alexandru drept succesorul sau, omul cel mai potrivit pentru a-i tine in frau pe magnatii din fotbal. In calitate de secretar general, acesta a putut observa indeaproape cum se gestioneaza situatiile tensionate, care sunt masurile ce se impun in diferite cazuri litigioase ori ce atitudine trebuie adoptata cand vine vorba de anumite grupari prim-divizionare. Schimbarea sa din functia de presedinte l-a pus pe Dumitru Dragomir fata in fata cu o realitate crunta: a fost tradat nu doar de vechii prieteni, ci, iata, si de subalternii de la Liga, unul dintre ei, Valentin Alexandru, alegand sa treaca in tabara lui Gino Iorgulescu! Pe de alta parte, activitatea tuturor angajatilor de la LPF va fi atent analizata, iar Gino Iorgulescu ii va anunta pana la 1 ianuarie ce decizii s-au luat in privinta lor.

„Vali Alexandru va ramane, la propunerea mea, consilierul meu personal. Mai sunt si alte discutii pentru cei care vor ocupa functiile de vicepresedinti, dar o sa vorbim mai multe dupa ce se fac modificarile de statut”, a declarat Gino Iorgulescu, ieri, intr-o conferinta de presa.

Prima cearta cu patronii

Noul secretar general al Ligii Profesioniste de Fotbal este Justin Stefan, avocat de meserie, fost angajat al clubului Steaua si fin al presedintelui din Ghencea, Valeriu Argaseala. Alegerea lui Gino Iorgulescu nu e pe placul multor conducatori din Liga 1, care in dese randuri s-au contrat cu Justin Stefan in diferite litigii de munca, acesta din urma reprezentand fie interesele jucatorilor, fie pe cele ale Federatiei Romane de Fotbal (pe cand era avocatul FRF); cert este ca, de fiecare data, Stefan s-a pozitionat de partea cealalta a baricadei, impotriva cluburilor de fotbal. „Gino, gresesti daca-l aduci pe asta la Liga, nu-l vrem!”, a fost cel mai des mesaj primit de Iorgulescu in ultimele zile.

Audit la Liga

Asa cum a anuntat de saptamana trecuta, Gino Iorgulescu pregateste un audit la LPF, de pe urma caruia vrea sa afle pana in cel mai mic detaliu ce mostenire i-a lasat Dumitru Dragomir. Toate contractele si dispozitiile de plata vor fi atent verificate de o firma de specialitate deja contractata, iar rezultatele finale sunt asteptate pana la finalul anului! „Fac un audit pentru ca asa este normal sa procedezi atunci cand preiei o unitate. La final, vom vedea daca va fi bine sau nu”, a explicat ex-presedintele FC National.

In alta ordine de idei, Gino Iorgulescu intentioneaza sa trimita la Federatie toate comisiile aflate acum in subordinea Ligii Profesioniste. „Prefera sa isi ia de pe cap o grija in plus, chiar daca asta inseamna ca toata puterea fotbalistica va fi in mana celor care conduc Federatia”, sustin apropiatii noului sef de la LPF.

Alegerile care l-au deranjat pe Crin Antonescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca implicarea premierului Victor Ponta si a vicepremierului Liviu Dragnea in alegerile pentru conducerea LPF nu a „aratat bine” si nu a fost „cea mai fericita imagine” oferita microbistilor: „Dincolo de implicare sau non-implicare, am sa dau un raspuns care nu vreau sa para cinic. Daca vrei, ca prim-ministru, ca viceprim-ministru, sa influentezi – in limitele legii, evident – alegerile astea, poti sa o faci, dar altfel, nu in felul asta. In felul asta, nu arata bine. Pentru ochiul meu, nu a fost cea mai eleganta imagine si cea mai fericita imagine. Poate a fost o intamplare, cum spune domnul Dragnea, dar n-a aratat bine”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.769 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger