AcasăSPORT"Vagabondul" Boloni ii da cu flit lui Becali

„Vagabondul” Boloni ii da cu flit lui Becali

Boloni a refuzat oferta Stelei. In Ghencea este ceata. Nimeni nu are vreo idee cine va antrena echipa in sezonul urmator. Se discuta despre Petre Grigoras, Ionut Badea sau chiar Costacurta, dar nimic nu e clar.

„Nu vreau sa vorbesc despre nici o Stea, nu am nicio treaba, nu am primit nici o oferta şi nu ma intereseaza. Nu mai pot sa vorbesc, la revedere!”, a declarat lapidar Boloni luni seara, reporterului Prosport. Atitudinea transanta a lui Boloni vine dupa ce Gigi Becali declarase luni dimineata ca i-a trimis acestuia o oferta pe mail, pentru ca nu i-a raspuns la telefon. “Am spus ca prefer un antrenor roman, pentru ca strain e un risc. L-am intrebat pe Meme si mi-a zis ca cel mai bun dintre toti e Boloni, dar ca am eu discutii cu el. I-am zis ca nu am nici o discutie cu el. Mari jigniri nu au fost. I-am cerut numarul sa-l sun. Daca ziceam ceva urat, mi-era aiurea sa-l sun. L-am sunat, nu mi-a raspuns. Mi-a zis Mihai ca este la alergat.”

Boloni e tot un vagabond! Ii dau lui emblema s-o antreneze, s-o ia acasa! Ii vand lui emblema! Ce mare fost jucator a fost el pentru Steaua? Sa se duca la el in Ungaria!”, spunea Becali cu ceva vreme in urma despre cel pe care l-a dorit acum antrenor la Steaua, Boloni i-a platit polita.

„Singurii antrenori care au mai aratat ceva au fost Badea si Grigoras. Badea am inteles ca e un om foarte priceput, un teoretician bun. Despre Grigoras am vorbit cu Condescu. El mi-a zis ca n-ar avea experienta pentru Steaua„, a declarat Becali. In schimb, Meme Stoica l-ar vrea pe Costacurta, care a jucat peste 600 de meciuri pentru AC Milan, dar a avut o doar o scurta perioada pe banca, in calitate de secund al lui Ancelotti la Mantua. Acum Costacurta este colaborator Sky Sport, unde castiga 500.000 de euro pe an.

211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger