AcasăSPORTVadim despre Piturca: "Un barbagiu fara creier, prost ca noaptea"

Vadim despre Piturca: „Un barbagiu fara creier, prost ca noaptea”

Nemultumit de evolutia si rezultatele nationalei de fotbal a Romaniei din dubla cu Ungaria si Olanda, politicianul Corneliu Vadim Tudor ii ataca dur pe cei implicati.

Presedintele PRM il gaseste principal vinovat pe selectionerul Victor Piturca, despre care spune ca „este urat ca dracul, negru si la fata, si la inima, este un puradel nelegiuit al mahalalelor tiganesti”.

Vadim Tudor sustine, intr-un editorial publicat in saptamanalul Tricolorul, ca „ne intrebam cum de a fost posibil ca o piaza-rea, cu suflet de carioca neagra, ca acest Piturca sa se mentina in functia de antrenor al nationalei de totbal atatia ani, desi el e ciuca batailor, e prost ca noaptea si de o incapatanare de magar mort?”.

Politicanul il acuza pe selectioner ca „este un impostor atata vreme cat nu-i baga pe teren pe Mutu si Chipciu, autorii celor doua goluri din meciul cu Ungaria, dar incepe partida contra Olandei cu niste zombie sinistri precum Cristian Tanase sau Bogdan Stancu. Nu te poti numi fotbalist cand esti in halul asta de paralitic. Un carucior cu baterii pentru acest Stancu, sa alerge la Jocurile Paralimpice, in locul lui Pistorius, ca tot e asta inchis”.

sursa foto: obiectivbr.ro

author avatar
Cristi Ionita
787 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger