AcasăSPORTVa fi sarbatoare pe Arena Nationala! Simona Halep prezinta primul ei trofeu...

Va fi sarbatoare pe Arena Nationala! Simona Halep prezinta primul ei trofeu de Grand Slam

Peste doar cateva ore, Simona se va intoarce in tara, aducand in bagaj cel dintai trofeu pe care l-a castigat la o competitie de valoarea unui Grand Slam.

Simona, eleganta si zambitoare, pozand cu trofeul de la Roland Garros, editia 2018

Pe seara, Halep va lua pretioasa cupa si va merge cu ea pe Arena Nationala, cel mai mare stadion din tara, pentru a le-o prezenta si romanilor care au crezut in puterea sa de a-si vedea un mare vis implinit si apoi s-au bucurat pentru succesul obtinut la recent incheiata editie a French Open-ului de la Paris. „Asta seara la ora 20:00 la Arena Nationala din Bucuresti voi prezenta trofeul primit pentru castigarea primului turneu de Grand Slam. Roland Garros 2018. ? Va multumesc tuturor pentru sustinere! Va astept la Arena Nationala!”, le-a transmis Simona romanilor, pe pagina sa de Facebook.

Din cate anunta primarul Capitalei, pe aceeasi retea de socializare, evenimentul va avea loc „la Arena Nationala – in interiorul Arenei-„, iar „toti cei care vor sa o vada pe Simona Halep sunt asteptati la Arena Nationala! Accesul va fi permis de la ora 18,00, prin strazile Maior Coravu, Pierre de Coubertin si Basarabiei”. Un aspect demn de a fi mentionat este acela ca intrarea va fi libera.

Simona Halep va fi, asadar, in mijlocul romanilor, in seara acestei prime zile a saptamanii, adica la doar cateva zeci de ore de cand constanteanca in varsta de 26 de ani isi transformase in realitate un alt mare vis, dupa acela de a cuceri ierarhia WTA: castigarea unui trofeu de Grand Slam.

sursa foto: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger