AcasăRecomandariVa fi prezentat la Petrolul pe 15 ianuarie: Mutu si-a tras casa...

Va fi prezentat la Petrolul pe 15 ianuarie: Mutu si-a tras casa in Herastrau si bodyguard

Din Republica Dominicana, acolo unde isi petrece ultimele zile ale vacantei de sarbatori, Adrian Mutu le transmite fanilor echipei Petrolul sa stea linistiti: din primavara, va lupta sub culorile gruparii prahovene!

Mutu vine la reunirea Petrolului, pe 15 ianuarie

Saptamana viitoare, internationalul roman va merge in Corsica, pentru a-si rezilia contractul cu Ajaccio, urmand ca apoi sa revina in tara pentru a semna cu Petrolul Ploiesti. La 35 de ani si cu un CV impresionant in dosar, Adrian Mutu stie ca-si poate permite multe: inclusiv sa locuiasca in Capitala si sa faca naveta intre Bucuresti si Ploiesti,pentru antrenamente si meciuri! Ieri, „fanatik.ro” a dezvaluit ca „Brilitantul” si-a inchiriat, cu 5000 de euro, o locuinta de 600 de metri patrati in zona Herastrau, dotata cu tehnologie de ultima ora. Si asta nu este totul! Ca sa scape de paparazzi, un bodyguard il va pazi pe Mutu la fiecare iesire a sa in public.

Are rezervat tricoul cu numarul 10

Chiar daca a purtat tricoul cu numarul 10 in turul campionatului, portughezul Camara va renunta la acest echipament in favoarea lui Adrian Mutu, noul star de pe „Ilie Oana”. Pe 15 ianuarie, la reunirea lotului, „Briliantul” va fi prezentat oficial in cadrul unei conferinte de presa.

Vine si Zicu?

Ianis Zicu vrea sa fie din nou coleg cu „Briliantul”

„Coreeanul” Ianis Zicu duce dorul partidelor jucate alaturi de Adrian Mutu si isi doreste sa schimbe din nou pase cu „Briliantul”. Intr-un mesaj postat pe Facebook – o poza cu el si Mutu imbratisandu-se in tricourile echipei nationale -, Zicu a dat un raspuns misterior la intrebarea daca vine la Petrolul: „Spanzuratoarea… Stii jocul?”. In Liga 1, machidonul a mai evoluat pentru Dinamo, Rapid si Poli Timisoara.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
774 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger