AcasăSPORTVa deveni "father and mother" al antrenorilor din Romania. Oferta EXTRATERESTRA pe...

Va deveni „father and mother” al antrenorilor din Romania. Oferta EXTRATERESTRA pe care Oli nu o poate refuza

Cosmin Olaroiu, cel mai apreciat antrenor din zona Golfului

Pusi in garda de oferta clubului Al Hilal, oficialii gruparii Al Ain isi exprima disponibilitatea de a face orice efort financiar pentru „a-l pastra la echipa pe valorosul antrenor roman”.

Cosmin Olaroiu, cel mai apreciat antrenor din zona Golfului

Rivalitatea dintre Casa Al Nahyan si Casa Saud se vede si in sport. Primii conduc Emiratele Arabe Unite, ceilalti sunt stapani peste Arabia Saudita. Fara voia sa, tehnicianul Cosmin Olaroiu a ajuns sa fie o piesa importanta pe tabla de sah a celor doua mari familii. Fostul sau club, Al Hilal, s-a grabit sa anunte revenirea romanului pe banca echipei din Riad, insa emirii care conduc Al Ain nici nu vor sa auda de asa ceva si contraataca: „Ii dublam salariul!”.

Presa din Golf scrie ca Olaroiu si Mirel Radoi sunt cei mai vanati oameni din zona, „toate fortele fotbalistice din zona viseaza la cei doi romani”. Oarecum firesc, cele mai mari sanse le are Al Ain, gruparea condusa de Seicul Abdullah bin Zayed bin Sultan Al Nahyan fiind dispusa sa-i achite fostului antrenor stelist un salariu anual cifrat la 7 milioane de dolari! Alte „cadouri”: buget nelimitat pentru atacarea Ligii Campionilor Asiei si mana libera la transferuri. „Convinge-i tu pe marii jucatori sa vina la Al Ain, ca se gasesc bani pentru ei!”, ar fi fost mesajul primit de Cosmin Olaroiu de la presedintele clubului.
Cu noua etape inainte de finalul campionatului, Al Ain conduce in clasament cu 43 de puncte, sase peste Bani Yas, ocupanta pozitiei secunde.

Devine cel mai bine platit antrenor roman

Daca accepta sa continue la Al Ain, Cosmin Olaroiu devine cel mai bine platit antrenor roman, cu sapte milioane de dolari pe sezon. Mircea Lucescu – liderul la zi al clasamentului – castiga la Sahtior Donetk 4 milioane de dolari, podiumul fiind completat de Dan Petrescu (Dinamo Moscova), cu doua milioane de dolari.

Radoi vrea sa se stabileasca la Dubai

Mirel Radoi si-a cumparat casa in Dubai

O dovada in plus ca Olaroiu si Radoi se simt excelent in Emirate este casa cumparata de fostul capitan al Stelei in Dubai. Mirel Radoi a platit 800.000 de dolari pe aceasta locuinta si l-a anuntat, deja, pe nasul sau, Gigi Becali, ca nu va mai reveni in Romania decat in vizite.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.499 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger