AcasăSPORTUsurare la Barcelona: Puyol si-a gasit pe alta!

Usurare la Barcelona: Puyol si-a gasit pe alta!

Puyol si Adriana se inteleg de minune

Doar doua luni a plans capitanul lui FC Barcelona dupa Malena Costa, fosta iubita care i-a dat papucii. Carles Puyol s-a cuplat cu actrita Adriana Torrebejano.

Puyol si Adriana se inteleg de minune

Perioada de repaus in care inca se afla jucatorul Barcelonei, ca urmare a accidentarii suferite in octombrie, in meciul cu Benfica, din Champions League, i-a permis fotbalistului sa-si gaseasca alinarea in plan personal. Fundasul de 34 de ani a suferit un adevarat soc spre sfarsitul lunii august, cand Malena Costa i-a facut vant din cauza diferentei de varsta (el este cu 12 ani mai mare).

Malena i-a dat cu flit fotbalistului

Puyol a trecut peste perioada dificila si, intre timp, si-a gasit o noua jumatate, actrita catalana Adriana Torrebejano. Gurile rele vorbesc despre o asemanare destul de mare intre Malena si Adriana, dar asta n-ar fi tocmai o problema pentru Puyol. Capitanul vicecampioanei Spaniei poate si juca si libero intr-o formula de trei, iar Adriana are la activ mai multe scene lesbi, astfel ca nu mai e nevoie decat de acordul Malenei pentru intregirea triunghiului amoros.

author avatar
Cristi Ionita
232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger