AcasăSPORTUsain Bolt va da probe la Manchester United intr-un amical cu Real...

Usain Bolt va da probe la Manchester United intr-un amical cu Real Madrid!

Usain Bolt spera sa-l convinga pe Alex Ferguson de calitatile sale

Managerul scotian al „diavolilor” i-a promis celui mai rapid om de pe planeta ca il va testa intr-un meci de verificare chiar impotriva „galacticilor”.

Usain Bolt spera sa-l convinga pe Alex Ferguson de calitatile sale

Nu se stie daca Ferguson vrea sa vada un duel direct intre „Pantera” Ronaldo si „Fulgerul” Bolt, dar este sigur ca jamaicanul o sa fie pe teren, la anul, in amicalul Manchester United – Real Madrid. „Usain este o personalitate uriasa si un mare fan al lui United. Ar fi interesant sa-l vedem la joc intr-un meci amical, s-ar putea sa fie ceva extraordinar! Cand vom juca impotriva legendelor lui Real Madrid, la anul, vor fi sanse pentru el de a fi selectionat. Acolo vom vedea cum se descurca”, a anuntat Alex Ferguson intr-un interviu acordat revistei oficiale a clubului din Manchester.

Evenimentul anului 2013 se anunta super-amicalul Manchester – Real (3 iunie), in care se vor confrunta cei mai mari jucatori din istoria celor doua echipe. Bolt va avea, astfel, sansa sa joace alaturi de Zidane, Raul, Roberto Carlos, Beckham, Cantona sau Roy Keane.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger