AcasăCORONAVIRUSUsain Bolt, bonav de COVID-19 după ce a participat la o mega...

Usain Bolt, bonav de COVID-19 după ce a participat la o mega petrecere de ziua lui!

Usain Bolt, bonav de COVID-19 după ce a participat la o mega petrecere de ziua lui!

Fostul atlet a fost confirmat cu noul COVID-19 și se află în autoizolare în Jamaica după ce a participat la petrecerea surpriză dată în cinstea lui, cu ocazia împlinirii vârstei de 34 de ani.

Ministrul Sănătății din Jamaica a confirmat în cursul serii de luni că Usai Bolt, cunoscut drept cel mai bun sprinter din toate timpurile, are cororonavirus.

Confirmarea oficialului vine după ce fostul atlet a postat pe Twitter un videoclip în care dezvăluia că se află în autizolare acasă și că nu avea simptome specifice infectării cu SARS-CoV-2.

Usain Bolt, confirmat cu noul COVID-19

Toate acestea vin în contextul în care Usain Bolt și-a celebrat vineri cea de-a 34-a aniversarea printr-o petrecere la care au participat mai multe staruri și alte persoane care nu au respectat distanțarea fizică și nu au purtat măști de protecție.
Într-un videoclip apărut pe social media, invitații sunt surprinși în timp ce dansează și stau aproape unul față de celălalt, informează Mail Online.

Câștigătorul a 8 medalii olimpice de aur a scris pe Instagram că a fost „cea mai bună zi de naștere” și a postat o poză în care apare ținându-și în brațe fiica – Olympia.

 

View this post on Instagram

 

Best Birthday Ever ⚡️??

A post shared by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on

Usain Bolt este unul dintre cei mai importanți și celebri sportivi din lume care a contractat coronavirusul, unul dintre ei fiind și starul din tenis Novak Djokovic.

Novak Djokovic a confirmat în iunie că are coronavirus. Sârbul a primit rezultatul testului pentru Covid-19 după ce alţi 3 jucători care au fost prezenţi la Adria Tour au fost testaţi pozitiv.

Djokovic a primit nenumărate critici pentru că a organizat turneul Adria Tour în mijlocul pandemiei şi apoi după ce a refuzat să fie testat în primă fază, aşteptând să ajungă la Belgrad. Djokovic a emis un comunicat prin care a anunţat că rezultatul testului efectuat luni în Serbia a fost pozitiv.

„În momentul în care am ajuns la Belgrad am mers să fim testaţi. Rezultatul meu a fost pozitiv, la fel ca şi al Jelenei, în timp ce copiii au avut rezultat negativ”, a anunţat Djokovic. Novak Djokovic va rămâne în izolare timp de 14 zile, urmând să repete testul în următoarele 5 zile.

Sârbul a „servit” coronavirus la turneul organizat de el

Sportivul s-a infectat după participarea la Adria Tour, turneu organizat în Serbia şi Croaţia chiar de el. Djokovici este considerat principalul vinovat pentru cazurile de coronavirus din lumea tenisului, după organizarea turneului Adria Tour,

 

author avatar
Alexandru Tîrcavu
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger