AcasăSPORTUS Open, turneul cu cele mai mari premii din istorie

US Open, turneul cu cele mai mari premii din istorie

Halep spera sa zambeasca si dupa participarea la US Open

Organizatorii turneului US Open, ultimul Grand Slam pe 2015, au anuntat cresterea premiilor cu 10,5%, pana la valoarea de 42,3 milioane de dolari.

Halep spera sa zambeasca si dupa participarea la US Open

In felul acesta, US Open devine competitia cu cele mai mari recompense din istoria tenisului, depasind editia din acest a Wimbledonului, care a oferit 41,2 milioane de dolari. Potrivit Federatiei Americane de Tenis, premiile au crescut cu suma de patru milioane de dolari fata de editia din 2014. Castigatorii de la simplu vor incasa cate un cec de 3,3 milioane de dolari (1,6 milioane pentru finalist si jumatate din aceasta suma pentru semifinalisti)! Campionii la dublu feminin si masculin vor primi cate un premiu total de 570.000 de dolari; doar participarea in turul 1 aduce un cec de 39.000 de dolari. Obiectivul organizatorilor turneului US Open este ca, pana in 2017, sa puna la bataie premii de 50 de milioane de dolari.

Halep pleaca in Canada

Aflata in vacanta dupa participarea la Wimbledon (a pierdut in turul 1), Simona Halep a anuntat ca urmatorul turneu la care va lua parte este Rogers Cup, la Toronto, in perioada 10-16 august. „Voi evolua la Toronto, pe hard, care este suprafata mea preferata. Am o motivatie in plus pe hard, acolo am reusit cel mai bun rezultat al meu, Indian Wells, tot pe hard am invins-o si pe Serena Williams…”, a subliniat Halep. Despre ultimele rezultate inregistrate, Simona afirma ca inca nu si-a revenit dupa infrangerile suferite la Roland Garros si Wimbledon: „Am pierdut mai multe meciuri si am avut o perioada mai grea. Cred ca am nevoie de timp sa imi regasesc jocul, dar stiu ca am un tenis bun pe hard”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
380 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger