AcasăSPORTUS Open se va disputa fără spectatori. Joacă Halep?

US Open se va disputa fără spectatori. Joacă Halep?

Încă se gândește dacă să joace sau nu la US Open

Cel de-al patrulea grand slam din an, US Open, va începe la finele lunii august, însă fără ca fanii sportului alb să poată fi prezenți în gradene.

Guvernatorul New York-ului, Andrew Como, a anunțat pe Twitter, marți după-amiază, că turneul se va desfășura în Queens, în perioada 31 august-13 septembrie, urmând ca Federația Americană de Tenis (USTA) să ia măsuri extraordinare de protecție pentru jucătorii participanți și pentru staff-ul turneului.


Se așteaptă decizia Simonei Halep

Fanii din România și din lumea întreagă așteaptă să afle dacă fostul număr 1 mondial va evolua la această ediție a competiției din Statele Unite, în condițiile în care recent s-a vehiculat că ar urma să evolueze în doar la turneele din Europa. Conform gsp.ro, care citează un mesaj al jurnalistului Ben Rothenberg, de pe o rețea de socializare, bazat pe informații provenite din direcția echipei româncei, cea mai recentă variantă asupra situației ar arăta astfel: „Încă nu poate fi scoasă din calcule din moment ce înscrierile la turneu nici n-au început. Dar, în cazul în care condițiile rămân cele stabilite pe hârtie, așa cum a spus Simo, e foarte puțin probabil să joace”.

92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger