AcasăSPORTUruguay, prima finalista de la Copa America - VIDEO

Uruguay, prima finalista de la Copa America – VIDEO

Nationala de fotbal a Uruguaiului s-a calificat in finala Copa America, dupa ce a trecut, cu 2-0, de Peru, in semifinale.

Alvaro Pereira, fostul fundas al lui CFR Cluj, a fost din nou printre cei mai buni jucatori de pe teren, iar FC Porto pare tot mai decisa sa profite de evolutiile bune ale acestuia pentru a-l vinde pe o suma consistenta.

Folosit ca mijlocas stanga, Pereira a ratat doua ocazii uriase in prima repriza, la 0-0, si a creat faza din care Luis Suarez, atacantul lui Liverpool, a marcat, in minutul 57, golul de 2-0. Acelasi Luis Suarez reusise sa deschida scorul cu cateva minute mai devreme.

Uruguay va da piept, in marea finala, de pe 24 iulie, de la Buenos Aires, cu invingatoarea dintre Paraguay si Venezuela.

[youtube]lQ8EnaU6fFM[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger