AcasăSPORTUrca Hagi in avionul de Sao Paolo?

Urca Hagi in avionul de Sao Paolo?

Cel mai mare fotbalist roman din toate timpurile negociaza cu Mircea Sandu pentru postul de selectioner. Daca lucrurile se rezolva in timp util, Hagi ar putea lua diseara avionul catre Brazilia.

Sandu si Hagi ar putea lucra din nou impreuna dupa 10 ani

Razvan Lucescu s-a razbunat pe liderul de la „Casa Fotbalului”, lasand nationala fara antrenor inaintea plecarii spre Brazilia. Mircea Sandu a inghitit in sec, dar s-a repliat rapid, reluand discutiile, pana acum secrete, cu Gica Hagi. Ieri, cei doi s-au intalnit din nou, pentru a pune la punct strategia. Machidonul – un om dedicat meseriei sale si pasionat pana peste cap de fotbal –  ar putea lua diseara avionul catre Sao Paolo – via Frankfurt, daca se intelege cu Nasu’ Sandu.

A refuzat Steaua pentru nationala

Decizia lui Lucescu jr. a involburat apele si in Ghencea, Gigi Becali asteptand cu nerabdare raspunsul nasului sau. “ Hagi este noul selectioner. Pentru el reprezentativa este cel mai important lucru, dupa familie. Am discutat cu el sa preia Steaua, dar mi-a spus sa tinem secret, eram foarte aproape sa ne intelegem”, a declarat patronul Stelei.

Contract pentru 2 ani si jumatate

Mircea Sandu i-a prezentat oferta lui Gica Hagi, un contract pe doi ani si jumatate, in care „Regele” are ca obiectiv calificarea la Cupa Mondiala – editia Brazilia 2014. Chiar daca sunt sanse sa mergem si la Euro2012, Nasu’ nu a putut sa forteze, avand in vedere situatia din acest moment.

author avatar
Sebastian Stan
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger