AcasăSPORTUraganul Irene a bagat frica in tenismeni

Uraganul Irene a bagat frica in tenismeni

Debutul ultimului Grand Slam al anului a fost dat peste cap de Irene, uraganul care a lovit cu forta orasul New York.

Editia cu numarul 130 a turneului de tenis de la Flushing Meadows incepe cu o serie de probleme de organizare. New York a fost lovit in weekend de uraganul Irene care a lasat in urma numeroase pagube si a blocat traficul aerian.

Organizatorii US Open au anulat o mare parte dintre evenimentele programate inainte de startul competitiei printre care si conferintele de presa ale unor jucatori precum Serena Williams si Novak Djokovic.

Rafael Nadal a fost unul dintre putinii tenismeni care a avut curajul sa se antreneze in aer liber, alaturi de David Nalbandian, dar cei doi s-au retras in sala dupa numai cateva minute. Elvetianul Roger Federer a declarat ca se teme pentru viata rudelor care il insotesc la acest turneu, iar Andy Murray a anuntat ca si-a facut provizii de hrana.

Multi participanti la turneu aveau probleme in a ajunge la New York din cauza blocarii traficului aerian astfel ca exista posibilitatea ca ordinea de disputare a meciurilor sa fie modificata. Editia din acest an este dedicata memoriei victimelor atentatului din 11 septembrie 2001, finala masculina urmand sa se dispute la exact un deceniu de la acea data.

author avatar
Cristi Ionita
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger