AcasăSPORTUnul dintre rapidistii aflati in greva foamei a fost luat de ambulanta:...

Unul dintre rapidistii aflati in greva foamei a fost luat de ambulanta: A urinat sange, apoi a cazut lat

Medicii sunt pregatiti sa le acorde ingrijire fanilor care acuza probleme de sanatate

Florin Alexandru, unul dintre suporterii rapidisti aflati in greva foamei la stadionul „Giulesti”, a lesinat luni dupa-amiaza, iar ceilalti fani au chemat ambulanta.

Medicii sunt pregatiti sa le acorde ingrijire fanilor care acuza probleme de sanatate

Liviu Ungureanu, seful galeriei echipei Rapid, a declarat ca Florin Alexandru s-a simtit rau de dimineata: „Florin, baiatul care are probleme cardiace, a inceput de dimineata sa urineze sange, iar acum cateva minute a cazut pe jos. A lesinat si am chemat salvarea, sper sa isi revina repede. Ambulanta este pe drum, o sa ne facem si noi ceilalti analizele”, a spus liderul geleriei giulestene. In varsta de 18 ani, Florin Alexandru a comunicat medicilor la primul control medical efectuat, joia trecuta, ca are antecedente cardiace. „Voi rezista cat este nevoie. Nu conteaza ca am probleme cardiace, noi pentru Rapid ne-am nascut si pentru Rapid suntem gata sa ne dam viata. Rapid merita totul. Mi-e rau un pic, dar pentru echipa noastra trebuie sa tinem mereu steagul sus”, declara, joi, Florin Alexandru.

Aproximativ 20 de suporteri ai FC Rapid au intrat, in 7 august, la ora 18.00, in greva foamei si spun ca nu vor inceta acest protest decat atunci cand vor demisiona conducerile FRF si LPF, vinovate in opinia lor de retrogradarea formatiei favorite. Suporterii si-au instalat corturi pe zona gazonata de langa terenul de joc, in apropierea intrarii la vestiare.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger