AcasăSPORTUnul dintre cei mai tari atacanti, prins in offside de sotie

Unul dintre cei mai tari atacanti, prins in offside de sotie

Marcheaza gol dupa gol pe teren, insa de curand se pare ca a punctat si in afara gazonului … la poarta la care nu trebuia.

Uruguaianul Edinson Cavani, super-atacantul lui Napoli, a fost prins in offside de sotie tocmai in momentul in care acesta isi facea de cap cu o tanara studenta.

Cavani este casatorit de ani buni cu Maria Soledad, insa relatia lor parea sa-si piarda din intensitate, astfel ca frumoasa Maria a plecat pentru o scurta perioada de timp in Argentina, tara natala, si l-a lasat singur pe Cavani, pentru ca acesta sa aiba timp sa reflecte asupra relatiei.

Cavani si amanta

Totusi, conform tabloidelor din Peninsula, la intoarcere, Maria nu numai ca nu a fost primita cu bratele deschise de fotbalist, cum se astepta, ci chiar a avut surpriza, neplacuta, sa-l vada pe Cavani cum isi face de cap cu o alta domnisoara.

Cavani si sotia

Se pare ca, in momentul in care intra pe usa vilei pe care pe familia Cavani o detine la periferia orasului Napoli, Maria l-a surprins pe Edinson cand … ii suta de zor, la poarta, Stefaniei Fummo (22 de ani).

Fiica unui celebru restaurator italian, Stefania a jucat rolul de agent imobiliar pentru familia Cavani si astfel a intrat in gratiile fotbalistului.

author avatar
Cristi Ionita
448 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger