AcasăSPORTUnul dintre cei mai iubiti tenismeni le-a bagat in boala pe romance...

Unul dintre cei mai iubiti tenismeni le-a bagat in boala pe romance (FOTO)

Editia din acest an a turneului de tenis de la Bucuresti are un favorit cert, sarbul Janko Tipsarevic acceptand una dintre invitatiile organizatorilor.

Astfel, Tipsarevic, locul 10 mondial, intregeste armata de jucatori cu nume care ataca marele pot de 74.000 de euro si din care mai fac parte Gilles Simon, Gael Monfils, Jarkko Nieminen sau Mihail Iujnai.

Tipsarevic, care are aproape 70.000 de fani pe facebook, este unul dintre cei mai iubiti jucatori din circuit gratie glumelor sale extrem de savurate.

Sarbul este de duminica la Bucuresti si a apucat sa efectueze deja doua antrenamente la Arenele BNR, unde se desfasoara competitia.

Iar la unul dintre cele doua antrenamente, Tipsarevic a bagat in boala cele cateva zeci de spectatoare prezente in zona dupa ce si-a dat jos tricoul.

Janko si-a etalat cu mandrie corpul lucrat mult in sala de forta si bronzat bine la Monte Carlo, acolo unde sarbul a evoluat inainte de a veni la Bucuresti.

Altfel, incantat de conditiile gasite la Bucuresti, Tipsarevic a postat pe pagina sa de facebook o poza cu Arcul de Triumf si Casa Presei.

author avatar
Cristi Ionita
426 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger