AcasăSPORT"Universitatea Craiova va fi Bayern Munchen de Romania"

„Universitatea Craiova va fi Bayern Munchen de Romania”

Aurel Ticleanu

Universitatea Craiova va evolua, din sezonul viitor, in Liga a doua, dar oficialii clubului au planuri importante pentru gruparea din Banie.

Organigrama clubului va cuprinde foste glorii ale Universitatii precum Ilie Balaci sau Aurel Ticleanu.

De altfel, Ticleanu este increzator in noul proiect precizand ca „Vad asa un proiect cam in genul celor de la Bayern Munchen. Ar fi frumos ca Universitatea Craiova sa devina Bayern Munchen de Romania”.

Conform digisport.ro, tot Ticleanu sustine ca Ilie Balaci va fi seful absolut al clubului: „Ilie va avea trei ani in care nimeni nu-l deranjeaza, dupa care se va trage linie si se va vedea ce anume s-a realizat. Ilie va fi numarul 1, practic el va avea responsabilitatea, in capul lui se vor sparge foarte multe”.

Balaci va fi managerul general al clubului, iar Ticleanu antrenorul Universitatii. Cei doi vor sa-l atraga in proiect si pe Aurel Ticleanu, ca sef al scouterilor.

Bugetul gruparii este de un milion de euro, iar misiunea, pentru inceput, este ca oficialii clubului sa atraga cel putin 21 de jucatori liberi de contract si cat de cat buni.

Printre tintele vizate sunt Viorel Ferfelea si Dacian Varga, fotbalisti care spera sa se desparta cat mai curand de Sportul Studentesc.

sursa foto: www.editie.ro

author avatar
Cristi Ionita
566 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger