AcasăSPORTUniversitatea Craiova a castigat procesul cu FRF

Universitatea Craiova a castigat procesul cu FRF

"U" Craiova se poate intoarce in campionat

Instanta a decis sa „U” Craiova se poate intoarce in campionat, anuland atfel decizia de dezafiliere data de Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal.

"U" Craiova se poate intoarce in campionat

Universitatea Craiova a castigat procesul cu Federatia Romana de Fotbal (FRF) dupa ce, luni, magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis sa anuleze decizia Comitetului Executiv al FRF privind dezafiliera Universitatii Craiova. Decizia nu este definitiva, motiv pentru care poate fi atacata cu recurs in termen de cinci zile.

„Craiova poate reveni pe teren. FRF trebuie sa se supuna legii. Nu exista nici o decizie de excludere. Mircea Sandu trebuie sa explice pe ce baza a luat aceasta decizie”,  adeclarat, la iesirea din sala de tribunal, avocatul clubului de fotbal.

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal si vicepresedinte al FRF a comentat decizia magistratilor, declarand ca Univeristatii Craiova ii va fi greu sa revina pe teren date fiind datoriile clubului.

„Foarte bine, sa se organizeze. Dar ca sa se înscrie în campionat trebuie sa ia licenta. Si pentru asta trebuie sa-si plateasca datoriile. Iar Universitatea Craiova are datorii la Fisc, are datorii la Piturca, are datorii la jucatori, a declarat seful LPF, conform RTV.

author avatar
Ionut Zgimbau
352 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger