AcasăSPORTUniversitatea Cluj s-a impus la Mioveni

Universitatea Cluj s-a impus la Mioveni

Universitatea Cluj a debutat cu dreptul in noul sezon, trupa lui Ionut Badea reusind sa se impuna, cu 1-0, pe terenul nou-promovatei CS Mioveni.

Desi s-a intarit masiv in aceasta vara, aducandu-i la echipa pe veteranii Neaga, Nicolae Dica, Ciprian Tanasa sau Margaritescu, CS Mioveni acuza inca socul revenirii pe prima scena a Ligii I la fotbal.

Disputa cu Universitatea Cluj, de pe teren propriu, a fost decisa de un moment de magie al lui Machado. Atacantul oaspetilor a luat o actiune pe cont propriu si l-a executat pe Haisan pentru a marca singurul gol al partidei in minutul 40.

CS Mioveni putea egala pe final, dar Ayza si Tanasa au trecut pe langa gol. Universitatea a trecut cu sacrificii peste forcingul de final al gazdelor, Cojocnean si Marius Popa fiind avertizati cu cartonase galbene in prelungiri.

Ionut Popa a inceput cu Haisan – Voicu, Olteanu, Miulescu, Eugen Craciun (Nila 88) – Enache, Margaritescu, Sandulescu – Neaga (Cosereanu 59), Tanasa, Dica (Ayza 72).

Ionut Badea a raspuns cu Popa – Nicola, Szukala, Pele, Mendy – Pacurar (Marinescu 78), Bostina, Nasser – Machado (Cojocnean 60), Claudiu Niculescu (Tony 67), Adrian Cristea.

author avatar
Cristi Ionita
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger