AcasăSPORTUniversitatea Cluj s-a impus la Mioveni

Universitatea Cluj s-a impus la Mioveni

Universitatea Cluj a debutat cu dreptul in noul sezon, trupa lui Ionut Badea reusind sa se impuna, cu 1-0, pe terenul nou-promovatei CS Mioveni.

Desi s-a intarit masiv in aceasta vara, aducandu-i la echipa pe veteranii Neaga, Nicolae Dica, Ciprian Tanasa sau Margaritescu, CS Mioveni acuza inca socul revenirii pe prima scena a Ligii I la fotbal.

Disputa cu Universitatea Cluj, de pe teren propriu, a fost decisa de un moment de magie al lui Machado. Atacantul oaspetilor a luat o actiune pe cont propriu si l-a executat pe Haisan pentru a marca singurul gol al partidei in minutul 40.

CS Mioveni putea egala pe final, dar Ayza si Tanasa au trecut pe langa gol. Universitatea a trecut cu sacrificii peste forcingul de final al gazdelor, Cojocnean si Marius Popa fiind avertizati cu cartonase galbene in prelungiri.

Ionut Popa a inceput cu Haisan – Voicu, Olteanu, Miulescu, Eugen Craciun (Nila 88) – Enache, Margaritescu, Sandulescu – Neaga (Cosereanu 59), Tanasa, Dica (Ayza 72).

Ionut Badea a raspuns cu Popa – Nicola, Szukala, Pele, Mendy – Pacurar (Marinescu 78), Bostina, Nasser – Machado (Cojocnean 60), Claudiu Niculescu (Tony 67), Adrian Cristea.

author avatar
Cristi Ionita
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger