AcasăSPORTUngurii se tem de Torje, „un jucator faimos”

Ungurii se tem de Torje, „un jucator faimos”

Selectionerul Ungariei, impresionat de jocul lui Torje

Neamtul Bernd Storck a preluat nationala Ungariei de la Pal Dardai, insa nu pare sa-si fi facut temele in ceea ce priveste echipa Romaniei, adversarul de vineri.

Selectionerul Ungariei, impresionat de jocul lui Torje

Inaintea meciului cu Romania, decisiv pentru soarta reprezentativei maghiare in grupa F, Storck a sustinut o conferinta de presa in care n-a facut altceva decat sa ridice-n slavi formatia noastra. Chiar daca in Budapesta toata lumea asteapta o victorie in partida de vineri, Storck indeamna la prudenta, fiindca Ungaria va intalni „o echipa foarte, foarte buna, cu internationali faimosi, care joaca in strainatate. Torje evolueaza in Turcia, Keseru e si el un fotbalist extrem de periculos, ii cunoastem pe toti romanii. Sunt pe primul loc in grupa asta si stim de ce”. Sansele ca „faimosul” Torje sa joace titular sunt minime, mai ales dupa ultimele prestatii avute de stelistul Adi Popa, favorit sa intre in banda dreapta.

Chiar daca nu este maghiar, neamtul Bernd Storck e la curent cu rivalitatea istorica romano-maghiara: „In primul rand, e un joc de fotbal, dar sigur ca si partea istorica are importanta sa. Dorinta mea e ca si fanii sa ne sustina intr-un mod decent”. Pregatiti de duel se declara si fotbalistii, in frunte cu Balazs Dzsudzsak, care este increzator ca Ungaria va produce surpriza in partida de vineri: „Cel mai important e ca toti suntem apti de joc. Trebuie sa avem foame de succes. Respectam nationala Romaniei, dar vrem sa o invingem. Victoria nu depinde de ce tactica vor aborda romanii, pe noi trebuie sa ne intereseze doar echipa noastra”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger