AcasăSPORTUngurii, amenintati sa nu mearga la Soci

Ungurii, amenintati sa nu mearga la Soci

Delegatia maghiara, sfatuita sa ramana acasa

Comitetul Olimpic Maghiar (MOB) a anuntat, ieri, ca a primit o scrisoare de amenintare terorista inaintea Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci.

Delegatia maghiara, sfatuita sa ramana acasa

Presedintele MOB, Zsolt Borkai, a declarat ca maghiarii au luat in serios amenintarea si ca a informat deja Comitetul International Olimpic, dar si pe organizatorii rusi. El a mentionat ca are informatii ca si alte comitete olimpice nationale au primit astfel de amenintari. Secretarul General al MOB, Bence Szabo, a declarat pentru cotidianul „Nemzeti Sport” ca si CIO a primit o astfel de scrisoare, adaugand ca o ancheta a fost deja pornita: „Din pacate, informatia este reala. Un document scris in limbile engleza si rusa a fost primit de MOB pe adresa de email, care ameninta delegatia ungara de la Soci cu acte teroriste. Ei ne-au mai spus ca mai bine ramanem acasa”. Insa, potrivit CIO, mesajul primit de unguri „nu contine vreo amenintare”.
Intr-o inregistare video difuzata luni, islamisti din Caucazul rus au amenintat ca vor comite atentate in perioada desfasurarii JO de la Soci (7-23 februarie).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger