AcasăSPORTUngaria, venim!

Ungaria, venim!

Nationala Romaniei este pregatita de meciul cu Ungaria

Victoria cu Australia da moral „tricolorilor” inaintea bataliei de la Budapesta, din 22 martie, cu Ungaria, in preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Nationala Romaniei este pregatita de meciul cu Ungaria

Ultimul test dinaintea duelului cu maghiari (3-2 cu Australia) s-a dovedit un real succes: echipa nationala a Romaniei arata forta chiar si fara Mutu si Marica pe teren! Cu ei doi in primul „11”, pe 22 martie, „deplasarea de la Budapesta va fi o simpla excursie”, dupa cum a precizat unul dintre internationali la finalul „amicalului” de miercuri seara. Multumit de prestatia jucatorilor a fost si selectionerul Victor Piturca: „Era foarte important sa batem, mai ales ca, in acest meci, spre deosebire de intalnirea cu Polonia, era vorba si de palmares. Victoria a fost obtinuta cu greu, pe final, insa in urma va ramane doar rezultatul. Relaxarea din anumite momente ale jocului ne-a costat mult, in plus, vad ca avem aceleasi probleme la fazele fixe, probleme pe care nu reusim sa le stapanim. Personal, mi-a placut evolutia unora dintre fotbalisti. De exemplu, Tamas mi-a demonstrat, la fel ca la Istanbul, ca oricand poate fi o varianta viabila pentru postul de fundas dreapta. A dezamagit cu Olanda, e drept, dar acum mi-a demonstrat ca poate fi o solutie pentru orice post din aparare! Apoi, cu fiecare meci, devine tot mai clar ca Gicu Grozav este un fotbalist de baza la echipa nationala”.
In vederea convocarii lui Mutu pentru „dubla” cu Ungaria si Olanda (26 martie), selectionerul Victor Piturca a preferat sa nu dezvolte subiectul: „Ramane sa ma gandesc mai bine daca-l chem sau nu”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger