AcasăSPORTUngaria - Romania, cu casa inchisa

Ungaria – Romania, cu casa inchisa

Alianţa Maghiară din Transilvania acuză un "genocid": ungurii, mai puţini cu o cincime, într-un deceniu

Interes urias pentru partida de la Budapesta. Vizita echipei Romaniei in capitala Ungariei nu-i lasa indiferenti pe fanii maghiari, care au luat cu asalt casele de bilete de la „Groupama Arena”, stadionul clubului Ferencvaros.

Ungurii vor umple pana la refuz stadionul lui Ferencvaros

Conform presei din Ungaria, toate cele 22.000 de bilete s-au vandut inca de saptamana trecuta, cu multe zile pana la derby-ul grupei F. In actualele preliminarii, trupa maghiara a mai jucat pe un stadion plin doar la partida cu Grecia, dar nici macar atunci nu a fost un asemenea interes. Pentru a evita incidentele si aglomeratia din jurul arenei, organizatorii au decis sa permita accesul publicului pe stadion cu trei ore inainte de startul meciului si au recomandat ca spectatorii sa nu vina cu masinile personale, ci cu mijloacele de transport in comun. „Daca aveam o arena atat de mare, vindeam si 100.000 de bilete pentru acest joc”, a reactionat Sipos Jeno, purtatorul de cuvant al Federatiei Ungare de Fotbal.

Echipa antrenata de Anghel Iordanescu va fi sustinuta in tribune de peste 2000 de fani. Pe langa cele 1100 de bilete distribuite de FRF, multi romani din Ardeal si-au cumparat pe cont propriu tichete de acces pe stadion la partida de vineri.

Chirirches, neconvocat pentru Napoli – Sampdoria

Continua vestile proaste pentru Anghel Iordanescu. Internationalul Vlad Chiriches nu a fost convocat, ieri, de antrenorul lui Napoli, Maurizio Sarri, in vederea partidei cu Sampdoria, din etapa a doua a Seriei A. „Monitorizam situatia lui Chiriches pentru a vedea cand ne putem baza pe el”, a declarat Sarri intr-o conferinta de presa. Staff-ul tehnic al nationalei nu stie cat de grava este accidentarea lui Chiriches, dar se spera in recuperarea sa pana la meciul cu Ungaria.

Reunirea lotului, azi, la Mogosoaia

Lotul echipei nationale se va reuni azi, la Mogosoaia. Selectionerul Anghel Iordanescu va sustine o conferinta de presa in jurul pranzului, iar de la ora 18.00 este programat primul antrenament cu toti jucatorii. Maine vor fi alte doua sedinte de pregatire, una dintre ele fiind rezervata studiului adversarei de vineri. Plecarea spre Budapesta se va face miercuri, cu un charter care va decola de pe Aeroportul „Henri Coanda”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
257 afisari
Zenville

Ultimele știri

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...

Vânt puternic în mai multe zone din țară. Avertizare de la ANM – HARTA/Cum va fi vremea în București

Vântul va avea intensificări, vineri, în cea mai mare parte a țării. Rafalele vor fi mai puternice la munte, în zona înaltă. Meteorologii au...
proger