AcasăSPORTUn ziar serios din Anglia a anuntat, in exclusivitate, ca Liga Campionilor...

Un ziar serios din Anglia a anuntat, in exclusivitate, ca Liga Campionilor dispare. Acum, toti rad cu lacrimi de TEAPA luata!

Ziarul britanic „The Times” – altfel o apreciata publicatie britanică – a luat o teapa de zile mari! Miercuri, jurnalul englez a comis o gafa impardonabila dupa ce a anuntat, in exclusivitate, ca UEFA Champions League, cea mai importanta competitie fotbalistica a planetei, va disparea in favoarea unui megaturneu organizat de seicii din Qatar.

The Times a comis-o grav!

Articolul „exclusiv” (foto sus), semnat chiar de catre Oliber Kay, seful departamentului fotbal de la „The Times”, sustinea ca miliardarii arabi intentioneaza sa creeze o noua supercompetitie fotbalistica , „Dream Football League”, cu 24 dintre cele mai tari cluburi de fotbal europene. Potrivit sursei, „competitia este prevazuta sa inceapa in 2015, iar Manchester United, Arsenal Londra, Manchester City, Real Madrid, Bayern Munchen, Juventus Torino, FC Barcelona si Paris Saint-Germain si-au dat deja acordul„.

Partea proasta este ca toata aceasta poveste avea la baza o gluma aparuta cu trei zile in urma, pe 10 martie a.c., pe site-ul unei reviste frantuzesti („Cahiers du Football”). „Glumetii” din Hexagon au anuntat ca arabii construiesc o concurenta apriga pentru Liga Campionilor, dar gazetarii francezi nu s-au gandit nicio secunda la faptul ca vor fi luati in serios de colegii englezi si ca, mai mult, acestia vor prezenta informatia altora, precum Prosport-ul nostru, cu stampila EXCLUSIV!!!

Articolul "capcana" din Cahiers du Football

Cei de la „Cahiers du Football” construisera un adevarat puzzle, precizand din capul locului ca toate informatiile vin pe filiera „Agenţiei Transe Presse (ATP)”, britanicii confundand-o, usor, cu Agenţia France-Presse (AFP). In plus, stirea din „Cahiers du Football” se baza pe o declaratie acordata de un anume Bonnie Pascal-Fasse, „directorul Institutului de Inteligenta Strategica din Bruxelles”, care in realitate nu exista. Exista, insa, un Pascal Boniface, seful Institutului de Relatii Internationale de la Universitatea din Paris, fiind limpede ca jurnalistii francezi i-au imprumutat numele pentru un joc de cuvinte.
Conform expresiei „fraierul insista”, imbecilitatea celor de la „The Times” nu are margini, articolul fiind in continuare pastrat pe site. Pe deasupra, cititorii sunt fortati sa se logheze daca vor sa citeasca articolul „cap-coada”, aceasta fiind politica publicatiei. Ca sa nu fie mai prejos, tabloidul „The Sun” preia si el MAREA BOMBA. Pana la urma, poate chiar e adevarat!!! 😀

author avatar
Flavius Dobrescu
247 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger