AcasăSPORTUn spectator, aproape sa ucida un fotbalist la Divizia Onoare! Motivul te...

Un spectator, aproape sa ucida un fotbalist la Divizia Onoare! Motivul te lasa cu gura cascata (FOTO)

Daca la Liga I cei implicati evita cu greu sa se ia la harta, in Divizia Onoare lucrurile sunt mai serioase ca oricand, spectatorii fiind la un pas sa-i linseze pe fotbalisti.

Un astfel de incident s-a petrecut weekendul trecut, la confruntarea dintre AS Borsa si Ariesul Mihai Viteazu, meci disputat in localitatea Rascruci.

In minutul 10 al partidei, un spectator a patruns pe teren, cu o secure in mana si a fost la un pas sa-l decapiteze pe unul dintre fotbalistii oaspetilor. Respectivul a fost oprit cu mare dificultate de alti barbati aflati in preajma.

Conform turdanews.ro, motivul pentru care fanul a apelat la acest gest este unul cel putin incredibil.

Se pare ca ultrasul de Rascruci era nemultumit ca jucatorul celor de la Ariesul Mihai Viteazu a sutat intr-o minge atat de puternic incat balonul a cazut pe casa spectatorului, aflata in apropiere, si i-a indoit tabla folosita pe post de acoperis.

Meciul s-a reluat cu greu, insa confruntarea nu a mai avut farmecul asteptat, jucatorii fiind mai degraba preocupati sa mentina balonul in perimetrul stadionului, pentru a nu-si pierde viata, decat sa inscrie goluri.

author avatar
Cristi Ionita
340 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger