AcasăSPORTUn roman se bate in gala marelui Mayweather. Vezi despre cine este...

Un roman se bate in gala marelui Mayweather. Vezi despre cine este vorba!

Daca Lucian Bute a decis sa faca pasul catre categoria semigrea, Romania ar putea avea cat de curand un nou boxer care sa se bata pentru o centura importanta la categoria supermijlocie.

Bacauanul Ronald Gavril, triplu campion national de amatori, a facut pasul catre boxul profesionist in 2011, iar palmaresul sau este, pana acum, unul perfect, trei victorii din tot atatea posibile.

De anul trecut, Gavril se antreneaza in Las Vegas, la sala celebrului Floyd Mayweather, iar pe 4 mai chiar va boxa in aceeasi gala in care se bate si campionul american.

Conform luptatorii.ro, Gavril isi va masura fortele, in MGM Grand Arena, cu un boxer ce urmeaza a fi stabilit, in limitele categoriei supermijlocii.

Floyd Mayweather, 43 de victorii din 43 posibile, isi pune in joc centura de campion mondial la categoria welter, in versiunea WBC.

Mayweather se bate cu compatriotul sau Robert Guerrero, boxer care are 31 de victorii, din 35 posibile, si care i-a invins pe Selcuk Aydin si Andre Berto pentru a obtine sansa unui meci cu Mayweather.

author avatar
Cristi Ionita
411 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger