AcasăSPORTUn roman se bate in gala lui Vladimir Klitschko

Un roman se bate in gala lui Vladimir Klitschko

Iulian Ilie se antreneaza in Italia, boxeaza in Germania si are un manager turc

Pugilistul roman Iulian Ilie se va bate pe 7 iulie, la Berna, cu elvetianul Nuri Seferi, intr-o gala al carei main-event este meciul dintre Vladimir Klitschko si americanul Tony Thompson.

Iulian Ilie se antreneaza in Italia, boxeaza in Germania si are un manager turc

Deposedat de curand de centura de campion intercontinental la categoria cruiser, in versiunea IBF, dupa ce a pierdut, la decizie, meciul cu polonezul Pawel Kolodziej, Iulian Ilie (35 de ani) are ocazia sa revina in top. Boxerul ploiestean se va bate pe 7 iulie, la Berna, cu elvetianul Nuri Seferi pentru centura de campion european in versiunea WBO. Conform luptatorii.ro, invingatorul acestui meci va deveni challenger obligatoriu la centura de campion mondial WBO detinuta in acest moment de germanul Marco Huck.

Ilie este cu aproape sapte luni mai tanar decat Seferi si are un palmares ceva mai slab la profesionisti. Romanul are 18 victorii (cinci obtinute prin knock-out), doua egaluri si cinci infrangeri, in timp ce Seferi are 31 de victorii (19 obtinute prin knock-out) si sase infrangeri. In main-event-ul galei de la Berna, Vladimir Klitschko isi va pune in joc cele cinci centuri de la categoria grea (WBA, IBF, WBO, IBO si The Ring) impotriva americanului Tony Thompson. Cei doi s-au mai intalnit in iulie 2008, la Hamburg, cand ucraineanul l-a facut knock-out, in repriza a 11-a, pe Thompson.

author avatar
Cristi Ionita
410 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger