AcasăSPORTUn roman joaca in Super Bowl

Un roman joaca in Super Bowl

Parintii sai au plecat in SUA acum 12 ani, cu Loteria Vizelor

Zoltan Mesko, punterul de la New England Patriots, este marea speranta a echipei din Boston pentru confruntarea cu New York Giants in SuperBowl 2012.

Parintii sai au plecat in SUA acum 12 ani, cu Loteria Vizelor

Editia din acest an a Super Bowl este programata sa aiba loc in data de 5 februarie, pe impunatorul „Lucas Oil Stadium”, din Indianapolis (capacitate de 63.000 de locuri). „Patriots” vor juca pentru a saptea oara cu trofeul pe masa, in timp ce „Giants” nu mai au nevoie de nicio prezentare, fiind considerata cea mai titrata formatie din istoria fotbalului american. Zoltan Mesko are 25 de ani si evolueaza pe postul de punter la New England Patriots. Este poreclit „Lunetistul din Boston” pentru precizia loviturilor sale. In alta ordine de idei, cifrele vorbesc de la sine despre importanta Super Bowl. Televiziunea care va transmite partida dintre New England Patriots si New York Giants are asigurate venituri de 250 de milioane de dolari numai din publicitate!

Zoltan Mesko joaca pe pozitia de punter la "Patriots"

La ultima editie, din 2011, 103.219 fani au luat cu asalt „Cowboys Stadium”, din micutul oras Arlington, statul Texas. In total, 111 milioane de americani s-au uitat la Super Bowl-ul de anul trecut!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger