AcasăSPORTUn roman din Serie B, curtat de Ajax, Zenit si Villarreal

Un roman din Serie B, curtat de Ajax, Zenit si Villarreal

Stoian (stanga) are doua selectii in nationala de tineret a Romaniei

Imprumutat de AS Roma la AS Bari, romanul Adrian Stoian a facut furori la echipe din Serie B, iar acum este curtat de doua echipe calificate in UEFA Champions League (Zenit St. Petersburg – campioana Rusiei si Ajax Amsterdam – campioana Olandei).

Stoian (stanga) are doua selectii in nationala de tineret a Romaniei

Considerat o mare speranta a fotbalului romanesc, Adrian Stoian (21 de ani) a fost cumparat de AS Roma in 2008, de la Scoala de Fotbal “Gica Popescu”, dar a evoluat intr-un singur meci pentru gruparea de pe “Olimpico”. Stoian a jucat in sezonul 2010-2011 la Pescara, iar din vara anului trecut a fost imprumutat la AS Bari, formatie pentru care a reusit 5 goluri si 12 pase decisive.

Evolutiile sale l-au facut sa intre in atentia mai multor cluburi de top. Desi din vara ar trebui sa se intoarca la Roma, Stoian are mari sanse ca, din sezonul viitor, sa evolueze in grupele UEFA Champions League. De serviciile sale sunt interesate Zenit St. Petersburg (campioana Rusiei) si Ajax Amsterdam (campioana Olandei), principalul atuu fiind varsta frageda a jucatorului. Nu este exclus ca Stoian sa accepte si un transfer in Primera Division, pentru a se bate cu “galacticul” Ronaldo si “extraterestrul” Messi, in conditiile in care Villarreal vede in craiovean un jucator capabil sa puna umarul la reconstructia echipei.

author avatar
Cristi Ionita
200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger