AcasăSPORTUn roman curajos: „Simona, vrei sa fii sotia mea?”

Un roman curajos: „Simona, vrei sa fii sotia mea?”

Nu toti romanii prezenti pe Arena Nationala au fost intr-atat de batuti in cap de Soare incat sa stirbeasca momentul printr-un ropot de fluieraturi motivate politic. Au fost si cativa baieti destepti, dar peste toti unul mai sugubat, cu spirit de initiativa, care a inteles ca este seara Simonei Halep si campioana noastra merita o alta primire.

Si a avut parte de ea, caci nu mica i-a fost surpriza cand a aflat c-a fost ceruta in casatorie de un tanar din Focsani, prezent luni seara in tribunele Arenei Nationale. Mandru nevoie mare de indrazneala sa, Georgian Adrian Dramba s-a laudat ieri, pe Facebook, cu ce isprava a facut: „ Da, eu am aparut pe tv si am cerut-o pe Simona! Inca astept raspunsul, Simooo! Ba, nu stiu cum sa va spun, dar m-am culcat taran coclit si acu’s vedeta”.

Inginer de profesie, admiratorul Simonei Halep se autocaracterizeaza „comentator feisbucian, instagramist, postaci, pamfletar, posibil amuzant”, iar la rubrica artisti preferati a mentionat-o pe Shakira.

In lumea sportului este o obisnuinta ca supervedetele sa aiba parte de asemenea surprize. A patit-o chiar Eugenie Bouchard, canadianca fiind nevoita sa onoreze un pariu (o iesire la restaurant) dupa ce a pierdut ramasagul pus cu unul dintre fanii sai. Cei doi au iesit, iar de atunci sunt chiar prieteni buni, continuand sa se vada destul de des. Noi, insa, cunoscand-o pe Halep, am crede mai degraba ca a trecut in viteza peste cutezanta indraznetului focsanean.

author avatar
Cristina Elvira
420 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger