AcasăSPORTUn român care a fost în casa lui Cristiano Ronaldo face dezvăluiri...

Un român care a fost în casa lui Cristiano Ronaldo face dezvăluiri incredibile despre starul portughez: „Și-a uitat originea, a uitat că a fost sărac”

(sursa foto: Facebook/Cristiano Ronaldo)

Superstarul portughez Cristiano Ronaldo are fani, de toate vârstele, în mai toate colțurile lumii. Un român dezvăluie, însă, o latură mai puțin știută a fotbalistului de 37 de ani, povestind cu ce impresii a rămas după ce a lucrat acasă la vedeta „sportului rege”.

Un român plecat de ani buni în afara țării, fan al Real Madrid, „dă din casă” după ce a ajuns să lucreze acasă la ”CR7”.

Marian Spânu, primul socio (membru cotizant) român din istoria lui Real Madrid, a plecat din România în 1992, locuind în Spania de 21 de ani.

Românul a povestit, la GSP Live, cum l-a văzut pe Ronaldo departe de terenul de fotbal și de stadion. Și cu ce impresii a rămas după ce a lucrat acasă la superstarul portughez. Dincolo de ce a avut de muncit, românul pare să fi avut destul timp sa-și facă o idee despre caracterul fotbalistului.

Jucător foarte mare

Marian Spânu, alături de Florentino Perez, președintele lui Real Madrid (sursa foto. gsp.ro)

Ronaldo, ca jucător, este foarte mare. Dar are un ego mai mare decât el. Din întâmplare, eu am fost la el în casă. Am fost la el acasă pentru că acum ceva vreme și-a făcut o sală de petrecere. I-am făcut o modificare în garaj, de 10 camere.

Eu am lucrat cu o firmă din asta de pune rigips. De atunci am zis că trebuie să îi văd partea fotbalistică, pentru că altfel încep să îl urăsc. Era foarte rece, niciun pic de respect. Eu cred că și-a uitat originea, a uitat că a fost sărac odată. Când un om își uită originea, partea umană nu mai există”, a spus Spânu, citat de gsp.ro.

author avatar
Andrei Coman
1.150 afisari

5 COMENTARII

  1. Ma, da o tuica si- o palavra n- ai fi vrut ? De cand cel care te plateste trebuie sa- ti faca si conversatie??

  2. A uitat romanul nostru verde sa precizeze ce anume a facut sau n-a facut Ronaldo de la oripilat pe bietul gipsar.
    Dar si Nationalul, se tine de barfe si de Poza Zilei cu care isi decoreaza glorios sumarul de stiri tari.

  3. Acest roman care critica pe Ronaldo este un limbric care nu l baga nimeni in seama se pisa Ronaldo pe el si pe familia lui

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger