AcasăRecomandariUn nou scandal! Stelistul Gabi Matei a incercat sa-si ia viata!

Un nou scandal! Stelistul Gabi Matei a incercat sa-si ia viata!

Abia ce a fost laudat de Mihai Stoica si a comis-o din nou: eternul accidentat Gabi Matei s-a imbatat sambata noapte si, plin de sange dupa o taietura in cot, a ajuns la spital.

Gabi Matei (dreapta), un fotbalist problema

Cum altfel putea ajunge Gabi Matei din nou pe prima pagina a ziarelor decat printr-un nou scandal? Stelist doar in acte, fotbalistul pe care MM Stoica mizeaza de cativa ani si-a speriat de moarte prietena, sambata, cand a amenintat-o ca se sinucide! Aceasta, la randul ei, a alertat Politia, iar oamenii sositi la locuinta jucatorului l-au gasit pe Gabi Matei beat crita si taiat in jurul cotului. Transportat la spital cu o ambulanta chemata la fata locului chiar de oamenii legii, Matei a fost repus pe picioare de doctori, iar spre seara a incercat sa mascheze incidentul cu urmatorul mesaj postat pe Facebook: „Mergeam cu masina, aveam 180 la ora, si, la un moment dat, mi s-a blocat volanul. Mi-a sarit ceva de la motor. Am facut masina praf, dar acum sunt bine. Sunt urmarit de ghinioane, dar multumesc lui Dumnezeu ca sunt bine!”.

Intregul eveniment a survenit la doar cateva ore distanta dupa ce Mihai Stoica afirmase ca „despre Gabi Matei mai vorbim in sezonul viitor, este pariul meu!”.

Madalina Pamfile

Acuzat de Madalina Pamfile ca a taiat-o cu cutitul

Nu-i pentru prima data cand numele Gabi Matei este implicat intr-o astfel de poveste. Anul trecut, Madalina Pamfile, fosta sa iubita, l-a acuzat ca a taiat-o cu un cutit dupa o cearta mai apriga: „M-a taiat intr-un moment de furie, a fost un gest necugetat”. Ulterior acestui incident, cei doi s-au si despartit, Madalina Pamfile trecandu-si pe lista cuceririlor alti fotbalisti din Liga 1.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.824 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger