AcasăRecomandariUn nou scandal! Stelistul Gabi Matei a incercat sa-si ia viata!

Un nou scandal! Stelistul Gabi Matei a incercat sa-si ia viata!

Abia ce a fost laudat de Mihai Stoica si a comis-o din nou: eternul accidentat Gabi Matei s-a imbatat sambata noapte si, plin de sange dupa o taietura in cot, a ajuns la spital.

Gabi Matei (dreapta), un fotbalist problema

Cum altfel putea ajunge Gabi Matei din nou pe prima pagina a ziarelor decat printr-un nou scandal? Stelist doar in acte, fotbalistul pe care MM Stoica mizeaza de cativa ani si-a speriat de moarte prietena, sambata, cand a amenintat-o ca se sinucide! Aceasta, la randul ei, a alertat Politia, iar oamenii sositi la locuinta jucatorului l-au gasit pe Gabi Matei beat crita si taiat in jurul cotului. Transportat la spital cu o ambulanta chemata la fata locului chiar de oamenii legii, Matei a fost repus pe picioare de doctori, iar spre seara a incercat sa mascheze incidentul cu urmatorul mesaj postat pe Facebook: „Mergeam cu masina, aveam 180 la ora, si, la un moment dat, mi s-a blocat volanul. Mi-a sarit ceva de la motor. Am facut masina praf, dar acum sunt bine. Sunt urmarit de ghinioane, dar multumesc lui Dumnezeu ca sunt bine!”.

Intregul eveniment a survenit la doar cateva ore distanta dupa ce Mihai Stoica afirmase ca „despre Gabi Matei mai vorbim in sezonul viitor, este pariul meu!”.

Madalina Pamfile

Acuzat de Madalina Pamfile ca a taiat-o cu cutitul

Nu-i pentru prima data cand numele Gabi Matei este implicat intr-o astfel de poveste. Anul trecut, Madalina Pamfile, fosta sa iubita, l-a acuzat ca a taiat-o cu un cutit dupa o cearta mai apriga: „M-a taiat intr-un moment de furie, a fost un gest necugetat”. Ulterior acestui incident, cei doi s-au si despartit, Madalina Pamfile trecandu-si pe lista cuceririlor alti fotbalisti din Liga 1.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.819 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger