AcasăSPORTUn nou scandal sexual in "nationala" Frantei: Evra a "tras" la doua...

Un nou scandal sexual in „nationala” Frantei: Evra a „tras” la doua gemene

Asa aratau gemenele Howe dupa o noapte fierbinte

Reprezentativa Frantei avea programata pentru aseara o confruntare amicala, dar de orgoliu cu rivala Germania. Pe fundasul Patrice Evra l-a durut fix in pix de acest joc, echipierul lui Manchester United petrecandu-si noaptea de dinaintea meciului cu doua gemene focoase!

Asa aratau gemenele Howe dupa o noapte fierbinte

Patrice Evra este casatorit de mai bine de sase ani cu Sandra, insa acest aspect nu-l impiedica sa-si faca de cap ori de cate ori are ocazia.

Evra si ceilalti participanti la orgie s-au incalzit intr-un club de noapte

Cum altfel ar putea fi explicata ultima „boacana” a fundasului, care a petrecute pana in zori cu gemenele Carla si Melissa Howe, doua vedete Playboy din Anglia, cu o noapte inaintea jocului Franta – Anglia! La distractie (intr-un luxos hotel parizian) au mai luat parte brazilianul Anderson (si el fotbalist la Manchester United) si inca trei prieteni de-ai lui Patrice Evra.

Sandra si Patrice sunt cuplati de mai bine de 10 ani

La 31 de ani, Evra le calca pe urme coechipierilor sai Franck Ribery, Sidney Govou si Karim Benzema, care, inaintea „mondialului” din 2010, au apelat la serviciile catorva curve, printre care si o minora, deja celebra Zahia Dehar.

author avatar
Cristi Ionita
417 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger