AcasăSPORTUn nou episod din razboiul psihologic. Pascal: "Bute, eu sunt seful in...

Un nou episod din razboiul psihologic. Pascal: „Bute, eu sunt seful in Montreal!”

Pascal, alaturi de unul dintre fanii sai

Intre doua antrenamente intense, efectuate la Floyd Mayweather Gym din Las Vegas, Jean Pascal, adversarul lui Bute din 25 mai, are timp si de cate o declaratie defaimatoare la adresa romanului.

Pascal, alaturi de unul dintre fanii sai

Desi stie ca intalnirea va fi una extrem de dificila pentru el, Pascal sustine cu tupeu ca „Lucian trebuie sa inteleaga ca eu sunt seful in Montreal, eu sunt marele boss”.

Boxerul canadian de origine haitiana pariaza pe o victorie a sa si considera ca are mari sanse sa se impuna chiar printr-un knock-out obtinut cel mult pana la sfarsitul rundei a saptea.

„Stiu ca meciul a trezit un real interes la Montreal si va fi cea mai tare infruntare de box din istoria Canadei. Orasul poate avea doi campioni, dar unul singur este seful si voi demonstra asta cand il voi face knock-out pe Bute” a declarat Jean Pascal.

Din razboiul psihologic face parte si anuntul lui Angel Heredia, preparatorul fizic al lui Pascal, care a anuntat, pe contul sau de twitter, ca „Lucian Bute si staff-ul sau amana fara motiv testele antidoping”.

author avatar
Cristi Ionita
153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger