AcasăSPORTUn membru al trupei Chippendales vine sa se lupte in Romania: Stripper...

Un membru al trupei Chippendales vine sa se lupte in Romania: Stripper bataus

Americanul se lauda cu un succes enorm la femei

Oficialii Superkombat, celebrul circuit de K1, au reusit un transfer de zile mari, ei semnand un contract de colaborare cu Jelani Khalfani, unul dintre cei mai cunoscuti stripperi americani.

Jelani (stanga), alaturi de alti membri ai trupei Chippendales
Americanul se lauda cu un succes enorm la femei

Uriasul musculos , rezident in New York, va activa la inceput ca maestru de ceremonii la mai multe gale Superkombat, prima fiind chiar vineri seara, Superkombat New Heroes Targoviste. Totusi, mare amator de arte martiale, Khalfani nu exclude posibilitatea de a se baga si la meciuri, mai ales ca acasa se antreneaza constant cu tatal sau, unul dintre cei mai bine cotati tehnicieni de MMA (arte martiale mixte) din SUA. Jelani Khalfani a colaborat in perioada 2004-2012  cu celebra trupa de stripperi Chippendales. Musculosul a participat la aproape 1.000 de show-uri in SUA, Canada si numeroase tari din Europa, dar in ultima perioada a lasat-o mai usor cu dezbracatul in grup si si-a facut propriul spectacol muzicalo-erotic, Jelani intentionand chiar sa lanseze si un album.

Pe langa uriasul american, fanii sporturilor de contact vor avea ocazia sa vada la Targoviste si deja celebrele vedete ale circuitului Superkombat precum Catalin Morosanu, Benny Adegbuyi, Ionut Atodiresei sau fratii Andrei si Bogdan Stoica.

author avatar
Cristi Ionita
1.284 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger