AcasăSPORTUn mare fotbalist este disperat: "Nu ma lasati sa mor!"

Un mare fotbalist este disperat: „Nu ma lasati sa mor!”

Cazut in patima alcoolului, un fotbalist de legenda a trecut prin momente cumplite, iar doctorii nu ii mai dadeau sanse la viata.

Englezul Paul Gascoigne s-a remarcat inca din timpul carierei de jucator ca un bautor de cursa lunga, insa dupa ce s-a retras din activitate, in 2004, si-a pierdut complet controlul.

Conform The Sun, fostul international englez a ajuns atat de rau, incat prietenii l-au carat pe brate la cel mai apropiat spital, iar verdictul initial a fost unul crunt: „Nu credem ca acest individ mai are sanse de scapare!”.

Totusi, cu gandul la regretatul George Best, fost mare fotbalist care a incetat din viata din cauza problemelor avute cu consumul de alcool, Gascoigne a reinviat si si-a propus, acum, sa nu devina un Best II.

Fostul fotbalist recunoaste ca „nu mi-am propus sa devin un betiv, dar se pare ca am muncit de greu pentru a atinge acest nivel. Existau zile in care as fi vrut sa omor oameni, numai sa-mi fac rost de ceva bautura in plus”.

De asemenea, Gascoigne sustine ca nu s-ar descurca fara prietenii sai apropiati, pe care i-a implorat: „Nu ma lasati sa mor!”.

Gascoigne a inceput fotbalul in 1980, la Newcastle United, jucand pentru aceasta formatie pana in 1988, cand s-a transferat la Tottenham Hotspur, dupa ce a devenit „cel mai bun tanar jucator din Premier League”.

A mai trecut pe la Lazio Roma, Glasgow Rangers, Middlesbrough, Everton, Burnley, Gansu Tianma si Boston United, dar in permanenta a parut ca nu evolueaza pe masura talentului din cauza capriciilor si a placerilor bahice.

George Best
author avatar
Cristi Ionita
806 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger