AcasăSPORTUn luptator roman, fortat sa-l joace pe Tom Hanks la Paris

Un luptator roman, fortat sa-l joace pe Tom Hanks la Paris

A castigat o competitie de fotbal ce ii asigura un precontract cu Ajax Amsterdam, dar Miodrag Olar a renuntat la sportul rege pentru unul mai … barbatesc si acum aduna laurii.

La 26 de ani, Miodrag Olar este deja campionul Local Kombat la categoria 75 de kilograme si, sambata noaptea, va sustine un meci extrem de important tocmai in Brazilia, la Sao Paulo.

Banateanul il va infrunta pe Thiago Michel (sambata noaptea, ora 01.00, voyo.ro), campionul Braziliei la categoria amintita, in a doua gala eliminatorie din seria Superkombat New Heroes, initiata de Eduard Irimia.

Castigatorul va obtine posibilitatea de a lupta in Superkombat, circuit a carei prima gala pe 2013 va avea loc pe 6 aprilie, in Romania.

Din pacate, drumul lui Olar spre Sao Paulo a fost plin de peripetii. Luptatorul a fost retinut 12 ore pe aeroportul din Paris, din cauza anularii zborului initial catre Brazilia.

Totusi, cu zambetul pe buze, banateanul a trecut cu brio peste proba de foc, amintindu-si de pelicula „The Terminal”, in care Tom Hanks il interpreteaza pe Viktor Navorski, un european blocat pe aeroportul din New York.

In cele din urma, Olar a ajuns la Sao Paulo, dupa 36 de ore, si este gata sa demonstreze ca merita un rol full-time in Superkombat, cel mai tare circuit de K1.

author avatar
Cristi Ionita
446 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger