AcasăSPORTUn judecator de la TAS ia apararea CFR

Un judecator de la TAS ia apararea CFR

Tribunalul de Arbitraj Sportiv va da astazi raspunsul, in jurul orelor 12.00, la apelul facut de CFR la decizia Comisiei de Disciplina a LPF privind rejucarea partidei cu Universitatea Cluj.

Fostul judecator Jorge Ibarrola, aparatorul CFR-ului la TAS

In cazul in care apelul va fi admis, atunci confruntarea „U”Cluj-CFR, programata sa se rejoace in aceasta seara, de la ora 21.30, nu se va mai disputa. Increderea din tabara „feroviara” este data de numele lui Jorge Ibarrola, aparatorul ales de Arpad Paszkany sa pledeze in favoarea echipei sale.

Sediul Tribunalului de Arbitaj Sportiv de la Lausanne

Ibarrola este un fost judecator al TAS care a ales – dupa finalul mandatului – sa-si deschida o firma de avocatura. Colaborator ii este Claude Ramoni, si el un expert in domeniul litigiilor sportive. Nu doar ca amandoi cunosc extrem de bine mecanismul dupa care functioneaza Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, dar atat Ibarrola, cat si Ramoni se bazeaza pe o serie de relatii la cel mai inalt nivel, de aici si optimismul debordant din tabara celor din „Gruia”. „Am auzit si eu ca ei se lauda ca au nu-stiu-ce avocat mare, cu relatii la TAS, si ca rezolva cazul asta extrem de repede”, a declarat Adrian Porumboiu dupa meciul de la Galati.

Proba nestiuta: Cadu, lovit cu un obiect contondent!

In dosarul pe care l-au inaintat pe masa judecatorilor de la TAS, avocatii CFR-ului au depus si o proba nestiuta pana acum: din cate se zvoneste, in timpul incidentelor de la vestiare, Ricardo Cadu ar fi fost lovit cu un obiectiv contondent, iar aparatorii clujenilor au atasat si dovezi concludente in acest sens.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
624 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger