AcasăSPORTUn jucator din NFL si-a omorat iubita, dupa care s-a sinucis in...

Un jucator din NFL si-a omorat iubita, dupa care s-a sinucis in fata antrenorului

(foto: chicagotribune.com)

Jovan Belcher, jucator de fotbal american la echipa Kansas City Chiefs, s-a impuscat, sambata seara, chiar in fata antrenorului si a managerului echipei la care performa, dupa ce isi ucisese prietena.

(foto: chicagotribune.com)

Belcher, in varsta de 25 de ani, si iubita lui, care nu avea decat 22 de ani, s-ar fi certat deoarece femeia a ajuns tarziu acasa de la un concert. Barbatul si-a impuscat prietena, in urma altercatiei, apoi s-a urcat in masina si a condus pana la baza de pregatire a echipei Kansas City Chiefs. Acolo s-a intalnit cu managerul Scott Pioli si cu antrenorul Romeo Crennel, carora le-a multumit pentru toata contributia in cariera sa, dupa care a scos pistolul si s-a impuscat in cap.

„In jurul orei 07.00, am fost chemati de o femeie care ne-a spus ca fiica ei a fost impuscata de barbatul cu care fata avea o relatie. Tanara a fost dusa la un spital, unde a murit la scurt timp. La mai putin de o ora am fost solicitati la baza de pregatire Arrowhead in legatura cu un barbat de culoare inarmat aflat in parcare, care se potrivea descrierii femeii” a precizat Darin Snapp, purtatorul de cuvant al politiei din Kansas City.

Cand a ajuns politia, Jovan Belcher avea arma indreptata in jurul capului, fiind inconjurat de cativa angajati ai echpei Chiefs. „Cand politistii au coborat din masina, au auzit o impuscatura. Se pare ca barbatul s-a impuscat. A fost transportat la spital, unde s-a constat decesul sau”, a mai declarat Snapp.

„Intreaga echipa este indoliata dupa aceasta tragedie. Inimile noastre si cele mai bune ganduri sunt alaturi de familiile indoliate si de prietenii celor afectati de aceasta tragedie incredibila”, se arata intr-un comunicat de presa al echipei Kansas City Chiefs.

Jovan Belcher a jucat fotbal american in colegiu, pentru Universitatea din Maine, dar nu a fost selectat in draftul din 2009. Totusi, Kansas City Chiefs i-a oferit o sansa, pe care Belcher a fructificat-o, evoluand in 44 din cele 59 de meciuri jucate de echipa din Kansas in ultimele patru sezoane. In acest sezon, Belcher a fost titular in toate cele 11 meciuri jucate de Chiefs.

author avatar
Alina Costache
200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger