AcasăSPORTUn international bulgar a fost arestat dupa ce a ucis un avocat

Un international bulgar a fost arestat dupa ce a ucis un avocat

Baldzhiyski (la minge) a fost comparat cu Ezequiel Lavezzi in perioada in care a jucat pentru Cernomoret Burgas (2011-2013)

Borislav Baldzhiyski, unul dintre cei talentati tineri fotbalisti ai Bulgariei, a fost arestat, dupa ce a fost implicat intr-un scandal monstru cu un avocat ce si-a pierdut viata.

Baldzhiyski (la minge) a fost comparat cu Ezequiel Lavezzi in perioada in care a jucat pentru Cernomoret Burgas (2011-2013)

Incidentul s-a petrecut saptamana trecuta, la Sofia, Baldzhiyski si avocatul luandu-se la bataie, dupa ce fotbalistul a atins victima cu masina in momentul in care aceasta iesea dintr-un cazino.

In urma loviturilor incasate, avocatul a cazut, s-a lovit cu capul de bordura si a murit instantaneu.

Conform digisport.ro, seful politiei sofiote nu exclude posibilitatea ca moartea avocatului sa fi fost „un accident tragic”, dar, chiar si asa, politistii au decis sa-l tina pe Baldzhiyski in arest pana se va stabili daca avocatul a murit din cauza loviturilor incasate sau din cauza loviturii de la cap.

In cazul in care va fi gasit vinovat, mijlocasul risca sa petreaca 20 de ani dupa gratii. Interesant este ca reprezentantii clubului Slavia Sofia, cel de care apartine fotbalistul, au decis sa rupa contractul cu Baldzhiyski imediat dupa incident.

Considerat un mare talent al fotbalului bulgaresc, Baldzhiyski are opt selectii in nationala de tineret a tarii sale, iar la 19 ani debuta la Levski Sofia, dar mijlocasul a avut intotdeauna de patimit din cauza caracterului sau capricios.

Baldzhiyski nu a reusit sa se impuna la Levski si a fost imprumutat pe la mai multe echipe. La inceputul lui iunie, anul acesta, mijlocasul a semnat cu Slavia Sofia, din postura de fotbalist liber de contract, dar a apucat sa joace doar trei meciuri in cele doua luni petrecute la formatia antrenata de Asen Bukarev.

author avatar
Cristi Ionita
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger